Ergonomiutbildning – Viktigt för hela företaget

För att alla i ett företag ska må bra och kunna arbeta utan att det sliter på kroppen krävs grundläggande kunskaper i hur kroppen fungerar och vad som påverkar oss i arbetsmiljön. Överbelastningsbesvär är den vanligaste orsaken till sjukskrivning och en stor bidragande faktor till att arbetskvaliteten brister.

Vi erbjuder en skräddarsydd utbildning i ergonomi just för er bransch. Vi presenterar relevant statistik och sätter den i ett perspektiv jämfört med andra branscher. Genom god pedagogik och en underhållande föreläsning får vi deltagarna att förstå hur belastningar påverkar våra kroppar och hur vi gör positiva förändringar. Temat på utbildningen: hur vill DU må efter jobbet?

Vi utför utbildningen på plats hos er, eftersom det är där utmaningarna finns. Föreläsningen följer arbetsmiljöverkets riktlinjer för belastningsergonomi och efter avslutad utbildning får ni intyg om att ni genomfört en utbildning inom detta. Vi har mer än fem års utbildning inom tillämpad biomekanik och erfarenhet från tusentals behandlingar varje år.

Vårt mål är att ni som deltagare ska få ta del av den senaste forskningen och få effektiva verktyg för att förhindra smärta och sjukskrivningar. Vi erbjuder största möjliga tillgänglighet, från Stockholm till Göteborg, från Malmö till Haparanda. Detta kan vi på Kiropraktorkedjan erbjuda tack vare vårt stora nätverk i hela Sverige.

Hör av er så berättar vi mer om hur vi anpassar utbildningen efter just din bransch!

Boka Utbildning

Hör av er så berättar vi mer om hur vi anpassar utbildningen efter just din bransch!